Over Letterhelden

Letterhelden zijn ervaren tekstschrijvers die verwoorden wat jij wilt zeggen. Hoe? Door goed naar je te luisteren en door jou te adviseren over de beste communicatiewijze. Het resultaat: leesbare teksten waarvan toon, stijl en taalgebruik perfect passen bij jouw doelgroep.

Daadkracht in tekst

Je kunt bij Tekstbureau Letterhelden terecht voor kwalitatief hoge, foutloze, maar vooral effectieve teksten voor interne en externe doeleinden. Voor iedere klus kijken we wat de efficiëntste aanpak is. En mochten we niet over de nodige informatie beschikken, vragen we net zolang door, tot we een helder en duidelijk verhaal kunnen schrijven.

Wie is/zijn Letterhelden?

Letterhelden is het bureau van Brigitte Buissink. Zij kan uit haar uitgebreide netwerk voor iedere klus de juiste mensen kiezen. Voor copywrite- en conceptklussen vormt zij een creatief team met Jules van Veen, copywriter en marketingdocent aan de HvA. Journalistieke klussen en trainingen doet ze graag samen met Jeroen Kleijne.

Over Brigitte Buissink

Voordat zij in 2005 Letterhelden oprichtte, was Brigitte Buissink al tien jaar aan het werk als tekstschrijver en redacteur. Zij leerde het vak tijdens haar studie (Publicistische variant van Culturele Studies, een praktijkgerichte journalistiekstudie aan de UvA), maar vooral in de praktijk. Als dochter van een tekstschrijver (Frans Buissink), zit schrijven in haar bloed.

‘Schrijven voelt voor mij als beeldhouwen. Hier wat bij, daar wat weg. Dit woord vervangen door dat. En als de contouren van de tekst er eenmaal staan, kan ik enorm genieten van het perfectioneringsproces; net zo lang schaven en slijpen tot er een heldere, compacte boodschap staat.’

Gunstige projectprijs

Letterhelden levert kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Afhankelijk van de omvang van de tekst, ontvang je een factuur per uur of per project. Als je dat prettig vindt, krijg je vooraf een gespecificeerde offerte. Op die manier kun je achteraf nooit onaangenaam verrast worden.

 

Letterhelden - Tekst- & communicatie-experts Amsterdam