Trainingen

Zelf beter leren schrijven? Dat kan met de schrijftrainingen van Letterhelden. Brigitte Buissink heeft samen met collega Jeroen Kleijne een aantal trainingen ontwikkeld. je kunt hen apart of samen inschakelen, via open inschrijving of voor een training op maat.

Training Beter Schrijven

In de training Beter Schrijven leer je in korte tijd om goede teksten te schrijven voor verschillende doeleinden. Of het nou gaat om teksten voor een website, een projectplan of een mailing: na de training ben je beter in staat om teksten te maken met een duidelijke boodschap, een heldere structuur, zonder storende grammatica- en spellingsfouten.

Training Beter Bloggen

Wil je zelf gaan bloggen? Dan is deze training iets voor jou. Een blog is een zeer geschikte manier om aandacht te vragen voor jezelf of je bedrijf. Maar hoe zorg je voor een regelmatige productie van boeiende, persoonlijke en goed geschreven teksten? Dat leer je in deze training.

Training Webtekstschrijven

Als een bedrijf regelmatig nieuws- of blogberichten plaatst, dan wekt dat een positieve indruk: daar wordt hard gewerkt en zitten ze bovenop de actualiteit. Die berichten kun je natuurlijk door Letterhelden laten schrijven, maar je kunt ons ook een aantal medewerkers de fijne kneepjes van webtekstschrijven laten bijbrengen, zodat ze dat vervolgens zelf kunnen.

Ruime ervaring

Brigitte heeft (vanuit Letterhelden, maar ook vanuit Taalcentrum-VU) schrijftrainingen gegeven bij onder andere ISC (ICT-Service Coöperatie Politie, Justitie en Veiligheid), HBD (Hoofdbedrijfsschap detailhandel), Delta Lloyd, Tempero, Koppel Belastingadviseurs, Maison de la France, het NMT en ROC Amsterdam.
Jeroen heeft schrijftrainingen en -cursussen gegeven bij onder andere Hogeschool Avans, VUmc en ROC Amsterdam.

Wil je weten met welke training jouw medewerkers beter in staat zijn jouw producten of diensten voor het voetlicht te brengen? Bel of mail nu meteen even.

Letterhelden - Tekst- & communicatie-experts Amsterdam