Jane Stroink, eigenaar Tarzan projekten – interior design

Ik vind het fijn dat ze heel goed luistert, met me meedenkt en dan de teksten schrijft die ik voor ogen had.

‘Letterhelden komt na wat ze beloven. Ik weet wat ik aan ze heb. Zelf ben ik visueel sterk onderlegd, taalkundig niet. Door de samenwerking met Letterhelden is dat lek gedicht.

Ik laat Letterhelden al mijn pr-teksten schrijven: van flyerteksten, tot teksten voor mijn LinkedIn-pagina. Omdat ik het zelf niet kan, is het zoeken naar iemand die snapt wat ik bedoel te zeggen. Die heb ik in Brigitte gevonden. Ik vind het fijn dat ze heel goed luistert, met me meedenkt en dan de teksten schrijft die ik voor ogen had.

Daarbij heb ik me nog nooit zorgen gemaakt of het goed komt. Dat waardeer ik net zo zeer als haar prachtige teksten: ik kan flink op haar bouwen. Dat geldt helaas niet voor alle dienstverleners waar ik afhankelijk van ben. Daar moet ik soms achteraan, maar Letterhelden levert altijd en op tijd. Dat is een fijn idee.

Het grote voordeel van werken met Letterhelden is dat mijn teksten op hetzelfde niveau komen als mijn visuele werk, zodat ze meer een eenheid vormen. Sinds Letterhelden mijn nieuwsbriefteksten verzorgt, krijg ik daar heel positieve reacties op. Laat mij het beeld maar doen, dan komen we er samen wel.’

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!