Nico Koppel, directeur-eigenaar Koppel Belastingadviseurs

Ik hou ervan dat mensen gemaakte afspraken nakomen. Dat is bij Letterhelden nooit een probleem.

‘Afspraak is afspraak en ik hou er dan ook van dat als mensen iets beloven, ze de gemaakte afspraken ook nakomen. Dat is bij Letterhelden nooit een probleem; de weg naar het eindproduct is altijd helder. Er zijn voldoende overlegmomenten in het gehele proces ingebouwd, zodat alles tijdig kan worden opgeleverd. Bovendien gaat de samenwerking gepaard met een hoge snelheid, maar bovenal altijd in een prettige sfeer en dat is wel zo handig in een creatief proces.

Brigitte is zeer goed in staat om de essentie te vatten van het fiscaal technische jargon en dit te vertalen naar een tekst die door eenieder als prettig leesbaar wordt ervaren. Door de gebruikte interviewtechniek wordt het Brigitte snel duidelijk wat het gewenste doel is en waar de essentie ligt.

Inmiddels werken we al een geruim aantal jaren naar volle tevredenheid samen en hebben we nooit tevergeefs een beroep gedaan op Brigitte. Ze kent onze organisatie en is in ons eigen groeiproces ook automatisch met ons meegegroeid, omdat ze betrokken is bij de ontwikkelingen.

Je zoekt in een samenwerking als het enigszins kan naar ‘soulmates’: bedrijven en mensen met een soortgelijke opvatting over hoe je graag wil samenwerken. Wat dat betreft is dat met Letterhelden voor ons prima gelukt: afspraak is afspraak, duidelijkheid, korte lijnen in communicatie, goede prijs-prestatieverhouding en een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen.’

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!