Projecten

Tekstbureau Letterhelden levert snel kwalitatief hoge, foutloze, maar vooral effectieve teksten voor interne en externe doeleinden. Bekijk de stijl en toon van een aantal voorbeelden.

Verschillende IT-bedrijven schakelen regelmatig Letterhelden in om aanbestedingen zo helder en krachtig mogelijk op papier te krijgen. Letterhelden redigeert die teksten of schrijft ze zelf op basis van interviews.

Voor haar nieuwe website vroeg VBK uitgevers Letterhelden teksten te schrijven voor haar b2b-pagina’s. Samen geven de teksten een goede indruk van de uiteenlopende manieren waarop VBK uitgevers zakelijke klanten van dienst kan zijn.

Letterhelden verzorgt teksten en interviews voor de risicomanagementgidsen die Risico’s in Beeld tweemaal per jaar uitgeeft. Iedere gids is gericht op een specifieke sector of branche, met zijn eigen bedrijfsrisico’s en preventiemaatregelen.

Voor de jaarlijkse nieuwsbrief ‘good practices passend onderwijs’ verzorgt Letterhelden de teksten en interviews. De interviews geven samen een beeld van hoe scholen in de regio op innovatieve wijze een passend onderwijsaanbod maken voor álle kinderen.

Samenwerkingsverband De Westfriese Knoop was blij met de nieuwsbrief die Letterhelden had geschreven en vroeg om profieltekstjes van de 14 teamleden voor op de website .

Het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis & Onze Lieve Vrouwe Gasthuis begonnen in september 2015 een campagne rond staar. Letterhelden kreeg de vraag het concept voor de campagne te maken en de copywriting te doen.

Letterhelden verzorgt praktisch alle content voor ondernemersplatform Risico’s in Beeld, een initiatief van ABN AMRO Verzekeringen: ze vulde vrijwel de gehele risico-wikipedia, schreef sectorinfomatie plus bijbehorende ondernemersrisico’s en (her)schrijft expert-blogs.

CPM Consultancy

CPM Consultancy is een goed voorbeeld van een bedrijf dat ‘iets vaags’ doet. Ze weten het zelf wel, maar hoe zorg je dat bezoekers aan je website het ook direct snappen? Na een paar stevige interviewsessies kon Letterhelden aan de slag en kon ze bovendien adviseren over een logische structurering van de webteksten.

Voor BASTA, onderdeel van Delta Lloyd Foundation, houdt Letterhelden de website, maar ook de sociale media bij. Omdat ze toch al het nieuws bijhoudt, kan ze zo op een efficiënte manier haar opdrachtgever zo veel mogelijk ontzorgen.

Verpakkingsteksten HEMA

Weinig mensen is het opgevallen, maar HEMA heeft rond 2010 alle titels van haar producten vertaald naar het Engels. Letterhelden kreeg de vraag een concept te bedenken om de verpakkingsteksten voor de Nederlandse markt zo duidelijk mogelijk te maken. Een creatieve uitdaging waar Letterhelden graag haar tanden inzette.

1 2
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!